algemene voorwaarden

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van jouw bestelling geef je aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.
Prijs: Alle genoemde prijzen zijn in euro`s inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.

Bestellen: Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je van HOME by JIP een bevestiging via de e-mail. In deze bevestiging staat een overzicht van jouw bestelling en het totaalbedrag van jouw bestelling inclusief de verzendkosten.

Verzending: De verzendkosten zijn standaard binnen Nederland € 6,95 voor pakketpost tot 30 kg. Brievenbuspost is standaard € 3,95 (NL). Bestellingen boven de € 75,00 (NL) worden gratis verstuurd mits de bestelling in 1 pakket verstuurd kan worden. Voor verzending naar het buitenland gelden andere verzendtarieven (zie tarieven op Postnl.nl). Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijg je hiervan een bevestiging per e-mail. Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig en gebruiken hiervoor gerecycled materiaal voor het milieu.

Betaling: Gratis via iDEAL, of vooraf overmaken o.v.v. het ordernummer. Na ontvangst van jouw betaling zal jouw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. Jouw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag niet binnen genoemde 7 dagen door HOME by JIP ontvangen is. Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit per e-mail aan je medegedeeld.

Veilig betalen: Wanneer je bij HOME by JIP afrekent via iDEAL, wordt je doorverwezen naar de betaalprovider van Mollie. Dit is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers.

iDEAL: Wanneer je kiest voor betaling via iDEAL, wordt je vanaf de internetkassa doorverwezen naar de internetpagina van jouw eigen bank.

Overschrijving bank: Wanneer je kiest voor de optie om per bank of giro overschrijving te betalen ontvang je een e-mail met betalingsverzoek nadat je de bestelling geplaatst hebt. Direct nadat het bedrag is binnengekomen op de rekening van HOME by JIP wordt je bestelling in behandeling genomen.

Conformiteit & Garantie: Uiteraard geeft HOME by JIP garantie op de door haar verkochte artikelen. Wij handelen deze klachten zelf af, je wordt dus niet doorverwezen naar een leverancier. De duur van deze garantie verschilt per artikel(groep). Mocht een artikel binnen de in alle redelijkheid verwachte levensduur kapot gaan of gebreken vertonen, neem dan contact met ons op. We zoeken samen naar een oplossing. HOME by JIP behoudt zich het recht voor artikelen eventueel te laten repareren, vervangen of (gedeeltelijk) te crediteren. Op ritsen van kussenslopen wordt maximaal 3 maanden garantie gegeven.

Levering: Na betaling van de bestelde artikelen wordt het pakket binnen 1-2 dag(en) verstuurd.
(mits anders is aangegeven)

Zelf afhalen: Je bent van harte welkom om jouw bestelling na betaling zelf af te halen bij HOME by JIP in Veldhoven. Uiteraard brengen wij je dan geen leveringskosten in rekening. Bel of e-mail ons van tevoren om af te spreken.

Recht van ontbinding: Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden(en) de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kan je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kan je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen. Uitzondering op het recht van ontbinding zijn artikelen die persoonlijk van aard zijn of speciaal bestelde producten en/of diensten. De geurproducten van Federico Mahora die uit hun originele verzegelde verpakking zijn gehaald nemen wij niet retour.

De ontbindingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de ontbindingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Om gebruik te maken van jouw ontbindingsrecht verzoeken wij je vriendelijk om ons een e-mail te sturen via info@homebyjip.nl o.v.v. het ordernummer binnen 14 dagen. Na het sturen van de e-mail dien je de producten terug te sturen naar HOME by JIP. Voor een snellere afhandeling adviseren wij je om het bijgeleverde retourenformulier zo goed mogelijk ingevuld mee te sturen. We zouden het erg op prijs stellen als je probeert het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Terugbetaling in geval van een ontbinding ontvang je alle betalingen, exclusief kosten voor de retourzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het recht van ontbinding, terug. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee jij betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen. Zorg er voor dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Vraag eventueel advies bij HOME by JIP of het postkantoor. Indien de zending onvoldoende is gefrankeerd, kan PostNL een boete opleggen. Dit wordt door HOME by JIP verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

Ruilen: Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je artikel die je wilt ruilen, zo goed mogelijk in de originele verpakking, binnen de zichttermijn terug en geeft je nieuwe bestelling door via info@homebyjip.nl. We brengen dan geen nieuwe verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Voor een snellere afhandeling willen wij jou vriendelijk verzoeken om via de e-mail info@homebyjip.nl o.v.v. het ordernummer en/of factuurnummer te melden dat je een artikel wilt ruilen. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn jouw verzendkosten uiteraard voor onze rekening.

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden kan je een ander artikel uitzoeken of je krijgt het aankoopbedrag inclusief jouw gemaakte verzendkosten van het betreffende artikel terug. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst.

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild worden ook vragen wij een aanbetaling vooraf als wij op jouw verzoek iets laten maken of bestellen.

SALE artikelen nemen wij ook retour, niet goed is geld terug.

Annuleren: HOME by JIP heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren. Ook jij als koper hebt het recht een bestelling binnen 7 dagen per e-mail te annuleren.

Klachtenprocedure: HOME by JIP beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij HOME by JIP, nadat de consument gebreken heeft geconstateerd. Bij HOME by JIP ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door HOME by JIP binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat er een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. De consument kan de klachten aanmelden via het Europees ODR platform. http://ec.europa.eu/odr Indien een klacht gegrond wordt bevonden door HOME by JIP, zal HOME by JIP naar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

Persoonsgegevens: Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van HOME by JIP. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoeld voor het onderhouden van de klantenrelatie.

Onze artikelen: HOME by JIP doet er alles aan om de artikelen zo duidelijk mogelijk weer te geven op haar website. Er dient echter wel rekening gehouden te worden dat afwijkingen van kleuren en maten kunnen voor komen.

Kortingen: alle kortingen zijn toepasbaar op alle artikelen binnen HOME by JIP met uitzondering van de cadeaubonnen, interieuradvies en de producten van Federico Mahora, mits anders aangegeven.

Copyright: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website/webshop of andere uitingen van HOME by JIP mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van HOME by JIP.

Toepassingsrecht: Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van HOME by JIP is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.
Uitsluiting van aansprakelijkheid: Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. HOME by JIP aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid: De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten.

Het auteursrecht op deze website berust bij HOME by JIP of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan HOME by JIP. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door HOME by JIP.

Wijzigingsrecht: HOME by JIP heeft te allen tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in de algemene voorwaarden.

Laatst bewerkt op 31-08-2020(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
Sorteer op
© 2014 - 2022 HOME by JIP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel