Levering: Na betaling van de bestelde artikelen wordt het pakket binnen 1-2 dag(en) verstuurd.
(mits anders is aangegeven)

Zelf afhalen: Bij sommige producten ben je van harte welkom om jouw bestelling na betaling zelf af te halen bij HOME by JIP in Veldhoven. Uiteraard brengen wij je dan geen leveringskosten in rekening. Bel of e-mail mij van tevoren of die mogelijkheid er is en om af te spreken.

Recht van ontbinding: Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden(en) de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kan je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kan je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen. Uitzondering op het recht van ontbinding zijn artikelen die persoonlijk van aard zijn of speciaal bestelde producten en/of diensten.

De ontbindingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de ontbindingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Om gebruik te maken van jouw ontbindingsrecht verzoek ik je vriendelijk om mij een e-mail te sturen via info@homebyjip.nl o.v.v. het ordernummer binnen 14 dagen. Na het sturen van de e-mail dien je de producten terug te sturen naar HOME by JIP. Voor een snellere afhandeling adviseer ik je om het bijgeleverde retourformulier zo goed mogelijk ingevuld mee te sturen. Ik zou het erg op prijs stellen als je probeert het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Terugbetaling in geval van een ontbinding ontvang je alle betalingen, exclusief kosten voor de retourzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het recht van ontbinding, terug. Ik betaal jou terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee jij betaald hebt, tenzij je een andere methode met mij afspreekt.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Ik schat dat deze kosten maximaal € 6,95 zal bedragen. Zorg er voor dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Vraag eventueel advies bij HOME by JIP of het postkantoor. Indien de zending onvoldoende is gefrankeerd, kan PostNL een boete opleggen. Dit wordt door HOME by JIP verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.  

Ruilen: Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je artikel die je wilt ruilen, zo goed mogelijk in de originele verpakking, binnen de zichttermijn terug en geeft je nieuwe bestelling door via info@homebyjip.nl. Ik breng dan geen nieuwe verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Voor een snellere afhandeling wil ik jou vriendelijk verzoeken om via de e-mail info@homebyjip.nl o.v.v. het ordernummer en/of factuurnummer te melden dat je een artikel wilt ruilen. Moet een artikel geruild worden door een fout van mij of door een defect, dan zijn jouw verzendkosten uiteraard voor mijn rekening. 

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden kan je een ander artikel uitzoeken of je krijgt het aankoopbedrag inclusief jouw gemaakte verzendkosten van het betreffende artikel terug. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst.

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild worden ook vraag ik een aanbetaling vooraf als ik op jouw verzoek iets laten maken of bestellen.

SALE artikelen neem ik ook retour, niet goed is geld terug. 

Annuleren:  HOME by JIP heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren. Ook jij als koper hebt het recht een bestelling binnen 7 dagen per e-mail te annuleren. 

 

RETOURFORMULIER 

Sorteer op
© 2014 - 2022 HOME by JIP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel